Saturday, March 13, 2010

Sungkai Hotspring (Sungai Klah Hotspring Park)


Cuti sekolah ni belum berkesempatan nak bereksperimen dgn resepi2 baru. Last weekend balik kg hubby coz ada wedding. Jauh berjalan u...  KL - KT - KB. Kami ke KT terus sbb kenduri di pihak perempuan hari Jumaat di Manir. Then baru la balik KB utk wedding yg satu lagi, anak kpd sepupu hubby.

Ok, just nak share some pictures taken when we went to this place bulan Feb hari tu...  the last aktiviti yg kami dpt join dgn hubby's ex-colleagues. Located in Perak, the turn-off is just at Sungkai Toll exit on the North-South highway. Btw, si bulu mata lentik la yg paling excited sebab hari kami pegi tu birthday dia... tengok je la.. sket punya lebar dia senyum.

Sementara tunggu org lain sampai, the boys sibuk nak cuba memanah...


Puas panah memanah di tengah panas tu, kami teruskan dgn aktiviti berendam pulak. Walaupun musim panas, sakan kami berendam dlm kolam air panas ni, dah itu main attractionnya, nak wat cemana kan ...


Lepas tu layan budak 2 org ni yg nak cuba rebus telur lam kolam ni. Excited masing2 makan telor air panas ni dlm hujan renyai-renyai tu. Lapar kot lama berendam, lemak sume dah habis terbakar ;)


Pagi esoknya before balik we had telem-match for kids & dewasa.      


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...