Wednesday, February 22, 2012

22nd Feb 2012


Happy birthday dearest hubby ... In the name of Allah ... I love you ... INFINITY ;-) Terima kasih kerana memberi kasih sayang kpd saya yg serba kekurangan ni. Hopefully I'll become a better wife for you ..


Moga bertambah iman & amalan, luas ilmu pengetahuan, diberi kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan & dilimpahkan kepadamu segala yang telah DIA limpahkan kepada hamba-hambaNya yang soleh. Ameennn ...  


Moga kasih sayang kita sentiasa menyinar bak mentari ... (macam kaler lemon curd tuh) dan semekar red velvet kat bawah ni ... (^__^)

err .. emo tetiba ... rasa sebak mcm nak nangis pulak ... dah, dah ...  pen off for now, daaa ...



Friday, February 17, 2012

Sugar Glider as a pet?


Hoho.. no, no, no ... I jugak nanti yang bertambah keje. Ni cerita tahun lepas .. hehe ... waktu tu my two ninja hari-hari dok pujuk we all belikan dorang menatang ni. At first, sebelum bertentang mata, tengok kat web jer I x rasa pon this little creature comel. Tapi bila dah jumpa memang geram la tengok. Masa mr. apek biar dia jln2 atas baju .. sekali dia kencing daa ... hihi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...