Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2012

22nd Feb 2012

Happy birthday dearest hubby ... In the name of Allah ... I love you ... INFINITY ;-) Terima kasih kerana memberi kasih sayang kpd saya yg serba kekurangan ni. Hopefully I'll become a better wife for you ..

Moga bertambah iman & amalan, luas ilmu pengetahuan, diberi kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan & dilimpahkan kepadamu segala yang telah DIA limpahkan kepada hamba-hambaNya yang soleh. Ameennn ...

Moga kasih sayang kita sentiasa menyinar bak mentari ... (macam kaler lemon curd tuh) dan semekar red velvet kat bawah ni ... (^__^)
err .. emo tetiba ... rasa sebak mcm nak nangis pulak ... dah, dah ...  pen off for now, daaa ...


Sugar Glider as a pet?

Hoho.. no, no, no ... I jugak nanti yang bertambah keje. Ni cerita tahun lepas .. hehe ... waktu tu my two ninja hari-hari dok pujuk we all belikan dorang menatang ni. At first, sebelum bertentang mata, tengok kat web jer I x rasa pon this little creature comel. Tapi bila dah jumpa memang geram la tengok. Masa mr. apek biar dia jln2 atas baju .. sekali dia kencing daa ... hihi