Wednesday, May 16, 2012

Klebang Original Coconut Shake


Tak kenal, maka x cinta .. ha .. bila dah kenal, begini la jadinya. Tak boleh lupa okeh ... Teringat-ingat rasanya yg lemak manis sedang-sedang ajer. Isi dan air kelapa yang dikisar bersama-sama dengan aiskrim vanilla Wall's dan ais memang terBAIK lah, nak nak bila minum waktu cuaca panas. Actually benda ni bukan la sesuatu yg baru pon, I je yg baru sempat nak rasa, my family tah berapa gelen dah minum agaknya. Memang bukan kedai ni je yg menjual coconut shake, tapi ikut kata adik & cousin I, this place selling the best Coconut Shake in town!


Dak tecit ni dapat minum .. siap sebut mmmm sambil menyedut air tu, haha .. sukar dilepaskan. Payah tul nak tarik straw tu dr mulut dia.
Bagi yg tak penah sampai, ni I nak tayang bannernya yg i jumpa kat blog hazminhamudin.


Okay la .. dah tercapai 1 misi jjcm bila balik kampung, tapi i masih kempunan kan Keria Limbungan .. huhu .. kami singgah ke situ dulu before ke sini, malangmya dah habis. Nak lepas kempunan, makan laksa dia, pon power jugak la sampai x sempat nak snap gambarnya.

Jadi, kalau singgah ke bandar Melaka, K.O.C.S jgn dilupa ye! Daaaa ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...