Wednesday, May 5, 2010

A Famosa Animal World Safari: The Animal Show

Lepas habis cowboy show, kami lunch; ni dah termasuk dlm harga tiket. Then rushing plak gi tengok animal show before balik. Tu pun dah nak habis cuma Bird Show je dapat tengok from the beginning. Memang terhibur tengok lagak burung2 ni; yg kutip sampah; main basket ball; cycling etc Melopong anak akak TTU... duduk diam la sekejap ..


Actually masa kami di dunia haiwan ni, my hubby, my kids & anak adik i serta anak akak TTU gi berendam kat water world ...

No comments:

Post a Comment

Kerabu Maggi Siam

Kerabu maggi siam ni memang kegemaran ramai la kat rumah ni. Rasa dia yang lengkap masam, masin, manis dan pedas sikit memang cukup memb...