Monday, April 26, 2010

Bersantai di Pengkalan Balak

Lagi aktiviti santai pada cuti krismas & tahun baru di penghujung 2009. Asalnya kanak-kanak ni semua nak main dalam swimming ring (yg jeam beli few years back) je kat laman nek nah, tapi disebabkan benda alah tu dah bocor ... bawa je la dorang pegi mandi laut. Nasi lemak nek nah yg jadi bfast pagi tu diangkut sekali utk anak-anak ikan yg lapar bila keluar dr air.



Tengok... sapa yg melantak lebih2.. haih, patut la beria2 nak bawak boka nasi lomak nih.
Dia sibuk melantak... anak dia pulak sibuk nak cari harta karun...

Yang lawaknya si Ammar yg takut air ni, masa kitorg acah dia nak bawa mandi kat laut, dia boleh tanya macam ni "Kak, kak... ni kolam orang dewasa ke, besarnya... "
Terlobih makan nasi lomak agaknya budak ni...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...