Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2012

27 Feb 2012 ... my Hafiy is 8

Happy birthday my dearest son ... may allah blessings be upon u always. We all love you ... lotsssss!!!!

Naluri keibuan sedikit tersentuh tatkala ternampak Hafiy bergenang airmata semasa memotong kek ni hari tu. Mami pon dah bertakung airmata gak sebenarnya .. x sampai hati tengok dia sedih cousin2 dia x tunggu dia potong kek kat rumah mak ni. Nasib x banjir ;-P

The cake wasn't nice ... not at all .. i regret sangat!!!! rasa tertipu membeli Boston Cheesecake dr King's Confectionary ni. X rasa cheese langsung, patut tukar nama jadi Tepung Jagung Cake aje. Frust sungguh ... xde rezeki. Nak beli kek idaman that day x jadi sebab malas nak tempuh jam. Semuanya sbb tergoda dgn promosi 50% utk member's birthday month kat King's la ni. Rasanya lepas ni, xkan ku jejak dah kedai ni .. sungguh! Niat hati asalnya nak buat kek sendiri x kesampaian sbb sibuk ... tu yang pegi beli kat kedai je.

Tengok la muka Hafiy tu ... senyum pon macam terpaksa sbb xnak kami turut sedih ... kesia…