Friday, March 2, 2012

27 Feb 2012 ... my Hafiy is 8


Happy birthday my dearest son ... may allah blessings be upon u always. We all love you ... lotsssss!!!!

Naluri keibuan sedikit tersentuh tatkala ternampak Hafiy bergenang airmata semasa memotong kek ni hari tu. Mami pon dah bertakung airmata gak sebenarnya .. x sampai hati tengok dia sedih cousin2 dia x tunggu dia potong kek kat rumah mak ni. Nasib x banjir ;-P

The cake wasn't nice ... not at all .. i regret sangat!!!! rasa tertipu membeli Boston Cheesecake dr King's Confectionary ni. X rasa cheese langsung, patut tukar nama jadi Tepung Jagung Cake aje. Frust sungguh ... xde rezeki. Nak beli kek idaman that day x jadi sebab malas nak tempuh jam. Semuanya sbb tergoda dgn promosi 50% utk member's birthday month kat King's la ni. Rasanya lepas ni, xkan ku jejak dah kedai ni .. sungguh! Niat hati asalnya nak buat kek sendiri x kesampaian sbb sibuk ... tu yang pegi beli kat kedai je.


Tengok la muka Hafiy tu ... senyum pon macam terpaksa sbb xnak kami turut sedih ... kesian dia. Xpe dik, mummy, dad & abang sentiasa ada untuk Hafiy insya Allah.

mmm ... bertambah usia Hafiy maknanya bertambah juga usia mami. Alhamdulillah, masih diberi peluang untuk memperbetulkan ibadah, mengukuhkan iman, memperbaiki diri .. menyayangi & rasa disayangi ... insya Allah.

As for the gift, Hafiy minta bola utk main bola sepak ... tp typical him, mesti nak his favourite brand la .. adidas. Belum beli lagi, plan to shop for it this coming weekend. As for me ... I feel so grateful that hubby spent some time for tea at our favorite coffee outlet with me alone .. ala2 dating gitu. To me .. it was really a surprise waima my mr apek ni bukan la romantik orangnya. It's not the outlet, or the food we ate yg membuatkan ia sgt memorable for me ... the time we spent .. priceless ... I really appreciate your effort dear ... thanks so much!!! semoga ikatan kita membawa ke jannah. aminnn ..


And for cik wa ... thanks for the treat above .. sedap la pulak ye even on the very next day. I thot it's gonna turn soggy ke .. tp ok jer. Teringat-ingat lak. Will try the nutty one nanti!

4 comments:

  1. Happiest birthday hafiy....jgn sedih2 mommy :)

    ReplyDelete
  2. happy besday Hafiy anak soleh panjang umur murah rezeki

    ReplyDelete
  3. SALAM KENAL... HAPPY BESDAY DEAR...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...