Wednesday, May 26, 2010

February Birthday Celebration & CNY 2010


Again, this year CNY jatuh dlm bulan feb. Cuti panjang, apa lagi... balik kampung lah. Since ramai rakyat jelata yg gather2 kat masjid tanah tu sambut bday bulan feb, we all planned lah wat birthday celebration (byk ahli majlis tetingkap yg jeles tau, dorang kata balik2 celebrate bday februarians. abis tu nk wat cemana, dh selalunya masa tu cuti pjg, ramai yg berkumpul & group kami yg paling ramai ;). Dlm keluarga i yg berempat ni, 3 of us semua lahir di bulan februari... my eldest son je tersesat bulan Sept, so dah tentu i sokong 100% cadangan akak TTU. Tak pe lah bang, boleh geng ngan Ijah & ibu Ijah.


Perasan x minah yg posing bagai siap lambai2 tangan tu.. dia perasan tgh kayooo byk duit masa ni, hahaha... tu yang kemain manis senyumanmu tu. Actually before kitorg wat sessi bday ni, dia, laki i, jeam main wii monopoly. pastu komplot ngan jeam kalahkan laki i. kow2 punya... tu yg happy bukan main... ngalahkan menang More Jutaria ..

Before that, tengahari tu kitorg wat bbq & ayam percik cik Tipah, tapi lupa lak nak snap gambarnya, sodap bonar, sampai tak ingat. Ni la masa nak beramas mesra, bekerjasama ..budak kat ulu dengkil tu sampai x berbaju oke, kepanasan ..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...