Wednesday, May 5, 2010

My Sloppy Joes

I first saw this recipe kat blog MamaFaMi & terus jatuh chenta nk buat utk menu breakfast my kids memandang it's simple and boleh buat intinya in advance. Nak buat masa tu xde stock daging cincang, so semlm i prepared the filling first & pagi ni just belah roti n letak inti. I saja letak slice cheese since my kiddos mmg suka & microwave kan sekejap to melt it... siapp..



Sloppy Joes II
Source : Tamara of Allrecipes

Ingredients :
450g minced meat
2 cloves chopped garlic
1/4 cup chopped onion
1/4 cup diced carrots
1 teaspoon yellow mustard
3/4 cup ketchup
3 teaspoons brown sugar
salt to taste
ground black pepper to taste

Method :
1. In a medium skillet over medium heat, heat oil and add in chopped garlic and onion. Fry till soft and add minced meat and diced carrots. Cook till liquid almost dried.
2. Add in yellow mustard, ketchup and brown sugar; mix thoroughly.
3. Reduce heat, and simmer for 30 minutes. Season with salt and pepper.
4. Enjoy with hotdog bread, sliced in the middle.

Malam tu hafiy request nak lagi bfast ni esoknya. Mummy dia suka je.. xyah susah2 nk pikir menu bfast. Filling tu pon ada balance lg, haa... 2 hari berturut2 la layan en. Joe



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...