Wednesday, June 22, 2011

Our breakfast @ McD KL Sentral


Last Friday my kids ponteng school ... dgn keizinan kami ^_^  just because my darling ajak we all ke Ipoh ikut dia outstation. Pantang org ajak kan, mesti la nak ikut. Lagi pun we all memang x pernah sampai lagi pekan Ipoh ni. The kids were so excited lebih2 lagi bila tau dpt naik train (ETS). Tq kat atuk yg tolong hantar kami ke lrt station. Tak sempat kat rumah, so we had our breakfast at McD. Sambil makan, I sakat the boys ... 

"bang, macamana kalau tiba-tiba cikgu Hamidi terserempak kita kat sini? Pastu dia tanya ... kenapa awak ponteng sekolah?"

nanti abg jawab la ... "kenapa cikgu kat sini, cikgu pon ponteng jugak kan?"

2 comments:

  1. Salam kenal, anak akak pun mcm tu juga, kdg2 sampai 3/4 hari ikut hubby keje luar.
    bukan selalu, betul tak?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...