Monday, October 3, 2011

I'm pretty bored today ...


Kebosanan melanda hari ni, kerja yg nak dibuat kat opis ni dah pon settled. Monday blues .. kah?? Terbayang kalau dapat tengok program Tanyalah Ustaz & Muqaddimah di TV9 or Ar-Rayyan sambil minum kopi alangkah seronoknya. Missing my days at home di pagi hari ... :( Layan drama Korea pon syok juga .. hehe ...

Btw gambar tu xde kaitan apa2 dgn cerita saya. Entry xde gambar nampak lagi la membosankan ... so I just nak share one of my family favorite dish ... semua org pon pandai masak lauk ni kan ... usually I masak bila tiba time malas or nak menderass.


2 comments:

  1. tanyalah ustaz + minum kopi??? wakakaka...sungguhlah terasa diriku ini...tapi mmg nikmat...ha3 ;)

    ReplyDelete
  2. haha ... terasa pulak ... i'm a coffee addict too. thx to u sbb share on fb .. all this while i ingat tanyalah ustaz tu 12am - 1am je. x penah tau ada siaran 7am - 8am, yg sempat i tgk selalu muqaddimah je (kes sgt liat bangun pg lah ni .. hehe). last 3 wks, i was on 1 wk mc ... berpeluang lah tgk pg2. tu yg rindu ;-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...