I'm pretty bored today ...


Kebosanan melanda hari ni, kerja yg nak dibuat kat opis ni dah pon settled. Monday blues .. kah?? Terbayang kalau dapat tengok program Tanyalah Ustaz & Muqaddimah di TV9 or Ar-Rayyan sambil minum kopi alangkah seronoknya. Missing my days at home di pagi hari ... :( Layan drama Korea pon syok juga .. hehe ...

Btw gambar tu xde kaitan apa2 dgn cerita saya. Entry xde gambar nampak lagi la membosankan ... so I just nak share one of my family favorite dish ... semua org pon pandai masak lauk ni kan ... usually I masak bila tiba time malas or nak menderass.


Comments

  1. tanyalah ustaz + minum kopi??? wakakaka...sungguhlah terasa diriku ini...tapi mmg nikmat...ha3 ;)

    ReplyDelete
  2. haha ... terasa pulak ... i'm a coffee addict too. thx to u sbb share on fb .. all this while i ingat tanyalah ustaz tu 12am - 1am je. x penah tau ada siaran 7am - 8am, yg sempat i tgk selalu muqaddimah je (kes sgt liat bangun pg lah ni .. hehe). last 3 wks, i was on 1 wk mc ... berpeluang lah tgk pg2. tu yg rindu ;-)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

TAJWID: Cara Bacaan Hamzah Wasal dipermulaan ayat

Tteokbokki

Sotong Goreng Kunyit (versi kering)