Friday, February 17, 2012

Sugar Glider as a pet?


Hoho.. no, no, no ... I jugak nanti yang bertambah keje. Ni cerita tahun lepas .. hehe ... waktu tu my two ninja hari-hari dok pujuk we all belikan dorang menatang ni. At first, sebelum bertentang mata, tengok kat web jer I x rasa pon this little creature comel. Tapi bila dah jumpa memang geram la tengok. Masa mr. apek biar dia jln2 atas baju .. sekali dia kencing daa ... hihi

No comments:

Post a Comment

Kerabu Maggi Siam

Kerabu maggi siam ni memang kegemaran ramai la kat rumah ni. Rasa dia yang lengkap masam, masin, manis dan pedas sikit memang cukup memb...