Friday, June 8, 2012

Cozy House Restaurant, GE Mall


Dah lama mendengar kawan2 kata makanan kat sini sedap. Adik & cousin I pon berpendapat serupa. Bila ajak hubby mencuba, dia menunjukkan rupa kurang berminat atas sebab2 yg tertentu lah. Maka xde la I berani nak tanya lagi. Orang kata, Cozy Corner kat Ampang Park tu adik beradik la dgn Cozy House ni. Ooo ... kalau macam tu, dah penah la rasa, tapi itu pun 15 tahun yg lepas, x ingat dah .. bangunan KLCC pon baru je siap waktu tu.


Minggu lepas, I got the chance to be here. My cousin, si no-bak-ya tu ... agak kaya waktu tu .. so dia belanja (^__^), thank you ye kak mah. Lenkali belanja la lagi, dan lagi, dan lagi. Tapi to my surprise, the dishes x sesedap mana pon spt yg digembar gemburkan. So-so jer, x melekat kat hati ni. We had Sotong Butter, Ayam Masak Hijau and Sweet Sour Fillet. Takde mood nak snap gambar, sempat tangkap Sotong Butter ni je. Dengan harga yg ditawarkan tu, I rasa x padan la I nak ke mari lagi. Babai la cik Cozy, I'll never gonna step in here again, unless org belanja la kot. The treat we had kat D'Templer dulu jauh lebih sedap, sampai skrg pon boleh ingat .. walaupun harganya boleh tahan lah mahal ;P.

2 comments:

  1. akak try la Ana Ikan Bakar Petai. kat bangi. Sotong goreng tepung, n udang butter die besar n sedap. so far dah byk observe tmpat , kt sini mmg sedap n puas hati.. diorang ni tak kedekut.. skali bg selambak. sedap lak tu.

    ReplyDelete
  2. oo .. bangi seksyen berapa? mcm penah dengar. nnt try google lah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...