Monday, June 11, 2012

Sweetthots Enterprise ... the cause to my silence ;)


Mmm ... setelah sekian lama, I guess it's time to reveal  ... kot ada yg bertanya kenapa dah lama saya menyepi, ada ke ye? Ada kawan-kawan yg dah tau & dah sampai pon ;)  Fiza, Khairil, Izah Muffin Lover (xsempat akak nak offer air sbb nampaknya izah nak cepat, akak pon terkejut sbb pertama kali bersua muka) ... terima kasih, kedatangan u all tu sedikit sebanyak meniup semangat.

Kawan-kawan yg lain kalau sesat di Bandar Baru Ampang, sudi-sudikan lah singgah ye ...

Lokasi: AW5 - Ground Floor, Spectrum Shopping Mall, Giant Bandar Baru Ampang


Dan sebab ini juga lah, sudah agak lama saya x bereksplorasi dgn resepi2 baru  ... saya rindu mixer, oven, periuk, kuali, pinggan & segala peralatan memasak saya ... huhu ...

4 comments:

  1. Congrats along.. achik keje dekat2 situ je.. Nanti achik singgah leh? Along ada kat situ all the time ke?

    ReplyDelete
  2. thanks achik. owh, ye ke ... boleh, apa salahnya .. tapi weekdays siang hari biasanya along xde, kalau ada pon singgah around 6.30 - 8.00pm aje biasanya.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...