Wednesday, July 18, 2012

Rindu ...


Rindu pulak nak makan ni ..., sedap sgt kat tekak kami anak beranak. Bekalan makanan yg saya bawa utk anak2 bila gi buat umrah. Lepas tahalul je, budak berdua tu selalunya kelaparan .. Kenapa la xde kat Malaysia ni. Ada tak yg cuba translate tajuk makanan ni? Test sket skill baca tulisan arobbb ... (^__^)

No comments:

Post a Comment

Bubur Candil juadah buat tetamu di hari raya

Raya baru baru ni my aunty tetiba kata rasa nak makan bubur ni, maka lepas settle masak lunch terus la gentel tepung buat bubur. Ada tet...