Monday, December 17, 2012

Cowboy Place, Watie Beach Cafe @ Port Dickson


Bila dah selalu ke PD, kadang-kadang xtau nak makan kat mana dah. Kali ni we all pergi temankan my hubby yang ada meeting kat sini. Bila jumpa tempat baru & nampak ramai orang, yang tu la kita terjah. Haziq pulak pantang nampak ayam panggang, tu yang layan kan aje. Not bad lah untuk tukar selera ... tapi sos pencicahnya tu agak kurang kena dengan selera saya.

Biar gambar je la yang bercerita ye ... ;) Most of these pictures were taken by Haziq. Ada bakat x? 

the foods ...






the surroundings ...



cowboy's place katanya ...



the happy faces ...







the price ...



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...