Thursday, March 21, 2013

Hai .. saya Asyraf Wafiq

Salam peeps .. budak cousin I yg bagi Apam Johol kat bawah tu dah bersalin semalam ... 20 Mac 2013 ... berat baby 3.46kg, lahir jam 4.15 am. Ini ler baby dia ... ni masa lepas bersalin .. 


Sebelah tengahari


Belum sempat nak bertemu 4 mata lagi sbb Alia bersalin kat KPJ, Seremban. Dengarnya hari ni dah boleh keluar and akan balik Ampang. Insya Allah, sempat lah jumpa before kami kelik klate tmrw morning ;)



No comments:

Post a Comment

Bubur Candil juadah buat tetamu di hari raya

Raya baru baru ni my aunty tetiba kata rasa nak makan bubur ni, maka lepas settle masak lunch terus la gentel tepung buat bubur. Ada tet...