Monday, June 21, 2010

Toy Story 3 3D


Sejak nampak poster Toy Story 3 before school hols lagi Haziq & Hafiy dah request nak pegi tengok. & they requested to watch the 3D version! They had their 1st experience of watching 3D movie ni tengok Ice Age 3 dulu, tu yg dok pujuk we all hampir setiap hari la sepjg cuti sekolah ni. Dorang ni pulak dok ulang tengok Disney Channel yg galak menayang Toy Story 1 & 2. Ambik feel la kata org. Since hubby & I xde bawa dorang ke mana2 cuti sekolah kali ni, kami pon setuju la bawa dorang hari Sabtu baru ni. To me, this one is the best among the 3, sakan the boys gelak. Luckily they didn't fight over the characthers ... lega I, abang booked Buzz Lightyear.. Hafiy kata he's fond of Woody. Habis cite tu Haziq ajak pi Kinokuniya, dpt dia bodek I rembat 2 buku Toy Story.



Then hubby ajak gi Mid Valley nak tengok property exhibition. Dapat la 2 beradik ni jumpa Buzz & Woody. Ada plak jual Toy Story mechandize & the boys duk bodek us lagi suh beli, which end up me buying Haziq a bedsheet. Nak beli for Hafiy juga, tapi entah apa yg dia merajukkan, mati2 dia xmo. So, cuma Haziq la tido malam bertemankan Buzz Lightyear nya.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...