Sunday, October 3, 2010

Lucky draw Corelle dr TTM Melben...

Baru terperasan TTM Melben tu wat lucky draw ni bila buka blog Izah. Sekali tengok hadiah tu terus rasa nak join gak daa..Nasib baik sempat lagi nak join ni ;) Insya Allah ada rezeki, x kemana kan, kan...x dpt pun xpe, saja nak memeriahkan activity dermawan TTM wat julung2 kalinya. Untung2 tahun-tahun yg mendtg dia buat lagi, kan.


Ok la... ni dia details of the lucky draw entry yg I copy dr sini.

*******************************************************************************
Yieeehaaaa...*sambil lompat keluar*

Berita gumbira untuk andaaa!! *Kalau tak gumbira pun buat2 je la gumbira ye..macam la tak biasa kannn :D*

TTM korang ni dah sampai seru nak buat LUCKY DRAW kat Dapur Malus Domestica hari ini.

Semua yang layak memenuhi syarat2 di jemput untuk menyertai LUCKY DRAW ini.*haku ni kalau bab bagi ayat formal memang lemah*
TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!


INI HADIAHNYERR..


TENG TENG TENG!


16 Pc Dinner Set

Click on above image to view full picture!

Product Information :
4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs
Item Code : 1065856
Weight : 4,275g
Category : Dinnerware
Pattern : Geometric

Product Description
Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant.

Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave, Dishwasher and oven safe.

Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger.
(InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.
(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda.

Caranya, copy je la entry ni.(1 blog cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini.

(Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010).

Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.


TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI
TUAH ANDA SIAPA YANG TAHU

*tak koser feeling2 cam abg karam hahaha*

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...