Saturday, September 25, 2010

E-card raya ... 1431H

Lamanya x bersiaran.. agak bz lately, nak jengah sana sini pun kadang2 tak sempat walau pun jiwa ni rasa meronta-ronta nak intai dapur org. Btw, ni je la kad-kad raya yg sempat dikutip masa cuti raya hari tu...











No comments:

Post a Comment

Bubur Candil juadah buat tetamu di hari raya

Raya baru baru ni my aunty tetiba kata rasa nak makan bubur ni, maka lepas settle masak lunch terus la gentel tepung buat bubur. Ada tet...