Monday, October 25, 2010

Teh Pudina Lemon


Tak sah la makan kalau xde minuman kan. Ni pula minuman special hari tu. Dah kenyang makan satay & segala macam makanan tu, layan pulak teh ni ... wangi & segar je. Memang biasa pak arab minum teh dgn daun pudina kan, tapi kali ni kita tambah lemon slices utk bg lebih kick! Lebih ummpphhh! As usual, I prefer yg suam-suam ;)

No comments:

Post a Comment

Bubur Candil juadah buat tetamu di hari raya

Raya baru baru ni my aunty tetiba kata rasa nak makan bubur ni, maka lepas settle masak lunch terus la gentel tepung buat bubur. Ada tet...