Thursday, March 3, 2011

Hafiy's Artwork ..

Dah lama nak letak hasil kerja seni hafiy (guna Paint) kat blog ni, esok2 dia dh pandai browse, kot dia jenguk ... mesti dia pon nak tergelak tgk his masterpiece ni ...

Yang ni tajuknya 65dg .. xtau la apa dia agaknya .. robot kot
 
Ni pulak Hafiy sharif ... pon xtau mana dtg asal usulnya. Mungkin abang dia yg save kan file ni. Dengki la tu, letak nama camtu tu. Terbeliak-beliak mata kartun ni, kening terangkat... mulut melopong .. rambut mana?



Tak de tajuk ... explore tools dlm Paint jer ..



Melukis sambil belajar bina ayat. Siap bagi hint nak ajak pergi pantai ... ;)

 
Planet Zuhal


Note dr hafiy ... oopss...pedasss ni... cam sindir kami je, kadang2 kalau berjln dr pagi sampai malam cam x ingat nak balik rumah ... huhu  


2 comments:

  1. anak2 mmg keratif.. x terjanagkau dek fikiran kita... ha ha leg five!

    ReplyDelete
  2. haha.. jom kak, kita dating kat Leg Five!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...