Thursday, April 14, 2011

I'm on diet ...


Takde entry menarik psl makan2 buat masa ni, sbb tuan rumah strictly on DIET! at least for 2 weeks.. hehe .. Past few months banyak sangat makan, x hengat2... jadi sebelum lemak ni x boleh disental, terpaksa lupakan semuanya ni.


Argggh... kek, roti, kuih, aiskrim... ketepi-ketepi kamu! tgk blog org rasa nak nangis weh... pagi ni nampak roti kentang dak Izah, adoii... sakit kepalo den ni.. sampai nak senyum pon x mampu dah..


Diet bukan sebab nak kurus aje... utk kesihatan gak ... al-maklum dunia sekarang ni macam-macam penyakit yg berpunca dr makanan kan  ..


Hopefully, macam ni lah ye after 2 weeks ... haha
Ada sapa-sapa nak join saya berdiet? Jom lah!!! Don't worry ... x mati punya ... mmm.. tapi pening-pening lalat tu mungkin lah ;)

7 comments:

  1. haha... pening² lalat ye, 30 minit sekali pitam

    ReplyDelete
  2. akak..selamat berdiet....
    moga berjaya....

    ReplyDelete
  3. 2 minggu je berdiet?? cukup ke?? hehehe...I pun nak sgt lose a few kgs...untuk kesihatan lah...tapi kalu boleh buang spare tyre tu bagus gak....tapinya bila dah banyak dok rumah ni sgtlah mencabarnya...asyik dok melawat peti ais je.....

    ReplyDelete
  4. hehehee... diana pun mcm nak diet... dah kembang sana cnie dah bdn nie.. nak ikuttt... ehhehe

    ReplyDelete
  5. tunggu jap....saya pun nk join gak ni...nk juga mendietkan diri ni...hehe btw semoga berjaya yer..:)

    ReplyDelete
  6. Ikat Perut ye? takpa nanti kita cari resepi utk healthy eating....

    ReplyDelete
  7. makcik tak boleh ler kongsi dengan si dia sebab makcik sedang mendietkan diri hehehee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...