Wednesday, June 1, 2011

♥♥♥


From the kids & hubby on Mother's Day this year ... ♥♥♥  got this masa tengah belek2 barang kat supermarket ... to me it was really a big surprise bila dapat bunga ... knowing my hubby yg all these while mmg sgt x setuju to spend his money on fresh flowers as a gift .. sbb katanya x last long. So, dapat sekuntum ni pun mmg dah cair dah hati mummy ni .. hihi

And my eldest yg bangga sbb dpt beli something for me on Mother's day ni minta I ambil gambar ros ni & suruh I letak dalam blog & facebook. Hai... sangat la bercinta I nak buat entry after berhibernasi for so long. Dah berapa kali buka blog, tapi punya la payah nak dapat mood menulis ;P

Actually both my kids dah plan nak spend duit tabung dorang to treat me Chicken Chop set meal @ KFC. Kalau teringat dialog dorang pasal berapa banyak duit nak kena spend tu memang kelakar la. Si abang & adik sibuk la mencongak-congak. Bila hubby n I bagitau yg they have to include tax, mula la masing-masing tanya apa tax ni, kenapa nak kena bayar n bla bla bla ... tapi mmg excited betul nak belanja I. I mmg x sampai hati dorang nak spend duit tabung dia for me, so I tolak. Instead I suggest that they share .. buy me a gift that will cost around RM5 jer.


To my lovely heroes ... you're my precious, my joy always ...

3 comments:

  1. wahh bestnyer dapat bunga...alhamdulillah berada disamping org-org yg menyayangi tu...semoga happy-happy selalu yer:)

    ReplyDelete
  2. nieza >> ;) thank you. moga dibwh rahmatNya selalu.

    ReplyDelete
  3. schweettt ;) ain...seumur hidup I suamiku yg tercinta tu pernah bagi bunga 2 kali je...satu bunga kat tepi jalan...satu bunga bouquet masa tgh nak mengorat...tu pun agaknya ikut2 kawan apsal kawan dia buat sama....so kalu I dapat bunga sekarang...sekuntum pun jadiklah...cair hati ku ini....hahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...