Friday, June 24, 2011

Mee Rebus Ramli


Masa naik cab nak ke hotel tu sempat tanya pakcik tu food yg sedap kat pekan Ipoh & he suggested Mee Rebus Ramli. Bila citer kat hubby, dia pon cakap org2 ofis dia recommend kedai ni gak. Lepas puas pusing 2-3 round, stop tanya org, baru ler jumpa kedai en Ramli ni. Sedap, puas hati dgn rasa mee rebus dia eventho i rasa a bit manis. Masa we all makan, ramai gak org yg dtg sini w/pun masa tu dah pukul 3 lebih. 


Haziq & Hafiy had Nasi Ayam. Not bad ... tapi sup nasi ayam tu I kurang suka sbb mcm byk rasa perencah kiub maggi/sewaktunya. Overall ... menu kat kedai ni sedap la. Tak caya? Nampak x ekspresi mulut Haziq kat atas tu? haha... suka betul dia ni bila suh posing dgn food. Kalau sampai Ipoh lagi, boleh dtg sini lagi. Selain dr mee rebus & nasi ayam, ada juga laksa, nasi lemak, mee/bihun/kue teow sup, chicken chop & lamb chop. Si Haziq siap cakap nak dinner kat sini lak mlm tu sebab tergoda tgk gambar lamb chop tu.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...