Saturday, June 4, 2011

Riang Ria Cuti Sekolah


Musim cuti sekolah ni anak-anak ada kem riang ria kat kampung bersama cousins, uncles & aunties nya  ... ikut mak la as usual. Rindu and sunyi je rumah bila budak-budak ni tak ada. Since friday ofis I & hubby declared Public holiday, khamis tu lepas keje kami pon menderas la balik Masjid Tanah. Ini antara aktiviti riadah yang anak-anakku enjoy di musim cuti sekolah.

No comments:

Post a Comment

Bubur Candil juadah buat tetamu di hari raya

Raya baru baru ni my aunty tetiba kata rasa nak makan bubur ni, maka lepas settle masak lunch terus la gentel tepung buat bubur. Ada tet...