Thursday, October 27, 2011

My Pengsanlicious Pudding ...


It's a Blueberry Milk Pudding you all ... Such a pleasing treat on a hot sunny day .. kejadian hujung minggu lepas ni, lepas teringat lamanyaaa ... x buat puding yg sedap ni. Haa ... kenapa lak I gelar dia pengsanlicious pudding? Hehe ... Haziq yg drama king tu la ... dia kata mummy ... sedapnyaaa ... rasa cam nak pengsan ( ˆ⌣ˆ)ノ Haha ... over la anak I ye, tapi betul la apa yg dia feedback tu. Kalau x caya, pi la buat naa ...



Oh ya, lupa nak cakap .. happy sangat kali ni puding I dah x main gelungsur dah. TQ so much to K.Nor sbb rajin layan pertanyaan I & bagi tips masa 1st time buat dulu. Untuk resepi ... sila refer sini


9 comments:

  1. nak buattttt..saya pun teringin je tekak niha nak makan puding..hehee

    ReplyDelete
  2. Ain

    pengsan indeed!! sweet jer kejadian dia :)

    ReplyDelete
  3. as-salam
    This looks awesome!!!

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Ain

    sihat ke? Lama Kak nur tk singah sini...wah kak nur tengok pun nk pengsan nie...sedap nah nampaknya.

    ReplyDelete
  5. Along.. Cantiknya acuan tu.. Nak cari kat mana he..he.. Bilalah agaknya achik nak buat ni..

    ReplyDelete
  6. memang pengsan!!!
    ain, pakai photoshop. Tapi kalau malas, guna je picnic photo editing.

    ReplyDelete
  7. ermmm yummy, nk try lah, ada beli belas puding tupperware hari tu, tp xder idea nk buat puding apa, :-)

    ReplyDelete
  8. izah:
    haaa ... cepat zah, buat!!!

    Yat:
    Jello Queen mai dah ^__^. Kalau u buat gerenti lagi sweet .. I masih terbayang2 kesedapan panna cotta dlm gelas senget tu .. huhu

    Ady:
    Awesome indeed! I rasa the person who have shared this resepi dulu pon sgt2 awesome kan!

    K.Nur:
    Hopefully semua ok ye kak. Ada juga singgah, tp xdan tinggal komen. I missed ur story, after selak2 previous entry baru tau citer.

    Achik:
    Suka sgt mould ni. Nak keluarkan puding senang sgt2. very praktikal & worth buying la. Gi cari kat kedai tupperware ye.

    Bundo:
    Hahah ... jgn, den x larat nak angkek kang .. photoshop ye.. tq

    dlittlekitchen:
    oo .. dah beli eh, buat u. senang la guna bekas tu. rasa cam nk sambar sebiji lagi je, tp harga dh naik sket dr masa i beli.

    ReplyDelete
  9. Amboi amboi amboiiii.. rajinnya dia buat puding... blueberry lagi tu.. eheheh mesti sedap... bak sikitttttt

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...