Thursday, February 7, 2013

I ♥♥♥ Moo Cow

Dah lama tak ber'froyo' di Tutti Frutti (TF) ... dah x minat, sbb macam dah x menyengat. Dan sekarang cinta kami pada frozen yogurt dah beralih arah ke sini ...


Kat tekak kami yang ni lagi sedap, rasanya x sharp macam kat TF ... harganya pulak lebih mahal sket. Yang berbezanya kat sini bukan self-service, kita order kat cashier counter which type yg kita nak and dorang yg akan serve kan. We had 2 cups of Blueberry and Kiwi flavor, just plain without any toppings. Enjoy dengan deco kedai ni yg cozy jer ... ala-ala dekat animal farm ..


And here's the family members. Tengok tu ... Siti Maria pon ada ;)



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...