Wednesday, February 20, 2013

My favourite gerai kuih @ Port Dickson


Lokasi:
Berhadapan masjid, x jauh dr. Corus Hotel
(Lain kali pergi, kita check balik address dia)

Kalau gi PD, memang x sah kalau x gi kedai mak cik ni. Mmm ... i dah try most of the kuih, ada beberapa yg biasa-biasa je rasanya tapi kebanyakannya memang sedap-sedap. What i like most pasal gerai makcik ni sbb pilihan kuih muih nya yg pelbagai. Siap ada bihun goreng, mee goreng and sometimes rojak yg dah dipek dlm bekas plastik taufufa. Cendol n dadih pon ada. Kadang-kadang kuih yg jarang jumpa kat gerai kuih pon ada macam talam labu, koci labu, lepat labu .. eh labu je ni ... hehe .. lagi talam keladi berlauk, nagasari dan macam-macam ada la. Memang lupa diri la ok kalau i singgah sini, kalau x control mmg habis la 20 hengget sekali belanja tu. Diet pon hancus. Yang dalam gambar ni baru sebhgn je tu .. hihi


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...