Thursday, May 16, 2013

Dagang Avenue Food Court

Bila nak kan lebih banyak pilihan untuk makan, nak makan burger bakar ke or sotong kangkung ... tempat ni antara Food Court yang saya suka sangat tuju. Antara menu yang menarik kat sini ...


Sotong Kangkung / RM 3.50 sepinggan ... favourite kami empat beranak, biasanya satu pinggan mesti x cukup ..


Kuew Teow Goreng Basah ... pon sedap .. xyah susah2 pergi Mali's


Sup Kambing Mamak ... the best sup mamak so far yg i pernah makan ..
kecur air liur teringat rasanya ...


Burger Bakar Abang Burn ... x payah cerita la kan, dah memang sedap ;)

Ada banyak lagi makanan yg menarik kat sini, antaranya Sup Gear Box ... tapi selalu lupa nak ambil gambar.


Address:
Dagang Avenue Food Court,
Jalan B/3A, Taman Dagang,
68000 Ampang, Kuala Lumpur

Opening Hours:
start at 6pm - tak sure tutup pukul berapa ...


2 comments:

  1. Dagang Avenue ni yg dekat dgn area org2 korea tuh kan kak? xsilap pernah dtg jgk mkn situ..org berebut2 ulur menu..hahaahha

    ReplyDelete
  2. Dekat belakang Pasaraya Hero yg dekat balai polis tu ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...