Wednesday, May 15, 2013

Bone Steak / Sup Tulang Merah @ Restoran Zam zam, Jalan TAR


Kejadian di pertengahan bulan Mac selepas balik dari klinik. At first rasa nak makan nasi ayam kunyit Mat Rock, masa tengah jalan tu ternampak gambar Bone Steak, besarrr kat restoran ni ... terus kaki menyimpang masuk sini. They claimed that they are the original murtabak specialist, tapi sebab I datang sorang je .. takut pembaziran lak berlaku nanti ... cuma order the Bone Steak dan ...


segelas kopi untuk hilang mengantuk selepas kena inject.

The Bone Steak portion is quite big untuk makan seorang. Separuh I makan dan separuh tapau. Order lagi 2 portion utk tapau bawa balik sbb ayah ada sebut nak makan. Taste ... so-so je, ada something missing here and there ... boleh la kan wat lepas kempunan. The coffee was nice .. saya suka ;)
  
Address:
Zam Zam Restaurant
135 Jalan Tuanku Abdul Rahman
Kuala Lumpur, Malaysia
Tel:  +603 - 2692 7272 
Fax: +603 - 2693 8968

Opening Hours:
7am - 10am Breakfast
11am - 10pm All Day Dining




2 comments:

  1. salam rindu ain cayaangg..long time no see..hehe! pekabo? moga ain sekuarga sentiasa sihat ceria hendaknye..amin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak ina cayang ... salam ... me no see u oso ;) tima kasih for the doa, doa saya juga utk akak sekeluarga ... moga dibwh rahmat Allah selalu .. amin

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...