Wednesday, October 23, 2013

Breakie @ Bangi Kopitiam


Missed this place kat Taman Putra Sulaiman, Ampang yg dah tutup about a few months back sbb kurang sambutan kot. The food kat sini quite nice, cuma crowd x ramai .. 


Ni breakfast lepas balik dr berjogging way back berbulan-bulan yg lepas ... dengan cousin I and his gf. As I was wfh masa ni sebab kena keje ikut shift UK, sometimes bila dtg rajin tu, ada gak la beriadah kat Tasik Ampang Hilir. Healthy life style konon, tapi balik jogging melantak x hingattt ... guane tu? ;) 


1 comment:

  1. taman putra, taman ampang hilir memang tempat berjimba dolu2 masa aunty duduk sana.. pi kl je mesti lepak sana.. wajib..!! now hanya tinggal kenangan.. tapi sbb area tu dah jadi korean town, so kena jgk lah masuk area tu jgk kalau stok habis..

    looorr.. kalau kenal awal2 we can berjimba in kota bharu kan kan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...