Friday, November 22, 2013

Rojak & Cendol @ Masjid Al-Azim, Pandan Indah


Salam pagi Jumaat. Ni ler rojak yg sedap, kita suka tu. Nak post semlm, blogger.com ni buat hal pulak. Tak boleh nak choose pic from laptop. Dah a few times macam ni, time orang tengah free and rajin nak berblogging ni ... Back to cerita rojak. Yang ni rojak sotong. Sedap tau. Haziq memula eksyen .. xmo makan sbb dia nak makan nasi. So dia tumpang makan I punya la, adik dia makan satu plate sorang. Sedap la tu, dia siap cilok sket from adik. Last-last he ordered another plate sbb gaya org xpuas makan je, ended up dia la yg mkn paling banyak .. haha ..

Lokasi:
Tepi jalan pintu masuk utama Masjid Al-Azim
Pandan Indah

Waktu operasi:
Setiap hari kecuali Jumaat


Ni cendol yang kami makan hari tu. Lemak berkrim penuh kolestrol  ... hehe ...


Muka happy lepas makan ... Sekali sekala makan kat tempat open air macam ni memang best, sat sat rasa tiupan angin .. nyaman je. Kalau budak-budak ni boring, boleh main kat padang/taman rekreasi sebelah tu sementara mak pak nya dok bersembang.

Berdekatan gerai rojak ni, ada gerai laksa, sup dan nasi ayam. Tapi tak pernah cuba lagi sebab memang selalu dtg dah aim kat rojak dan cendol ;)


4 comments:

  1. Assalamualaikum...salam kunjung..terg0da sungguh dgn cend0L tu lemak2 berkrim ...

    ReplyDelete
  2. kita serupaaaa penchenta cendol ,heheheh tapikan so far yang kena dengan tekak mengada kita yg dekat pasar malam area rumah je ,yg gerai lain takmo ....ngadakan ..
    pernah drive p Tepen try cendol yg famous de amous orang kata ,tapi daku tetap tak sukaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. chik mi .. tu la kan ... tekak masing2 berbeza, kdg2 sedap kat kita xsemestinya sedap kat org lain ;)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...