Thursday, February 12, 2015

Fruit Infused Detox Water: Pineapple & Mint


and here's another one ... haha ... awat cheq rajin terlajak lak ni kan ... sejak ada jug seksi menawan ni mmg agak rajin ler buat infused drink ni. Oh ye, yang ni hubby kata macam kuah laksa rasanya .. boleh? hehehee .. nasib ai bukan tengah minum, kalau x mau tersembur or tercekik air pulak ... ntah apa-apa la mamat tu ;) ...

Pineapple/Nenas:
membantu melegakan sakit sendi dan arthritis

Mint/Pudina:
menyokong sistem penghadaman dengan mengaktifkan kelenjar liur dan enzim-enzim pencernaan.

4 comments:

  1. sedap ni...ada ke rasa laksa.hihi.

    salam perkenalan & jemput ke blog nana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga ;) ye sedap u, mana ada rasa laksa ... haha

      Delete
  2. Tu dia eh... saknika maknika benda ada ye. Hihihi... macam rasa kuah laksa eh? Tak pe la... :D:D:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama ... ckp bahasamalawi ke? xfaham ... hehe .. my husband mmg suka la nak sakat i macam tu tp balik keje buka peti sejuk cepat je dia cari air ni nak minum ;)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...