Thursday, May 20, 2010

Mandi manda di hutan rimba

Masa kami baru balik aritu, macam2 la ninja 2 org tu request, nak makan itu la, nak makan ini la... nak gi sana sini.... dan nak gi mandi kat Sg Congkak. Isk.. x happening lah rasa nak gi Sg Congkak tu takat 4 beranak jek. Jadi pujuk punya pujuk, dorang setuju la nak mandi manda kat belakang umah >> Hutan Rimba Ampang aka Bukit Belacan Ajak 3Q, memula ibu dia approve, then x bagi pulak ... kes si Q yg tgh x buat homework... siannn, meleleh airmata dia masa tutup pagar i hulurkan mihun goreng sbb dorang x jd pegi tu. Jadi cuma zz yg masih keboringan tanam anggur je la yg follow. Si magik kitchen, eksyen... haihh, takat air macam belacan tu x heran. Puas hati si Shimimaro dpt mandi sungai. Siap posing sakan... nak tunjuk kat 3Q katanya...
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...