Thursday, May 20, 2010

Mandi manda di hutan rimba

Masa kami baru balik aritu, macam2 la ninja 2 org tu request, nak makan itu la, nak makan ini la... nak gi sana sini.... dan nak gi mandi kat Sg Congkak. Isk.. x happening lah rasa nak gi Sg Congkak tu takat 4 beranak jek. Jadi pujuk punya pujuk, dorang setuju la nak mandi manda kat belakang umah >> Hutan Rimba Ampang aka Bukit Belacan Ajak 3Q, memula ibu dia approve, then x bagi pulak ... kes si Q yg tgh x buat homework... siannn, meleleh airmata dia masa tutup pagar i hulurkan mihun goreng sbb dorang x jd pegi tu. Jadi cuma zz yg masih keboringan tanam anggur je la yg follow. Si magik kitchen, eksyen... haihh, takat air macam belacan tu x heran. Puas hati si Shimimaro dpt mandi sungai. Siap posing sakan... nak tunjuk kat 3Q katanya...
 

No comments:

Post a Comment

Bubur Candil juadah buat tetamu di hari raya

Raya baru baru ni my aunty tetiba kata rasa nak makan bubur ni, maka lepas settle masak lunch terus la gentel tepung buat bubur. Ada tet...