Friday, July 30, 2010

Haa... Baju Anting-anting???? Kau ada?

Last weekend... I tengah sidai baju & seperti biasa, Hafiy ni dia mmg suka tengok or menjenguk I buat keje, so layankan je la dia nak borak2 tu. Tiba-tiba sambil nak bermanja2 tu dia bagi soalan cepumas pulak...
Mummyyyy... kalau baju anting-anting mummy tu slalu mummy basuh macamana?
Dengan ligatnya terus I terfikirkan jubah I yg berlabuci mengerlip2 tu sambil cuba tahan ketawa.
Ooo... baju tu x boleh masuk mesin, mummy basuh dgn tangan je la. Isk, tapi nape adik panggil anting-anting pulak?
Ye la, afiy tengok baju tu shiny macam anting-anting je.
Ada-ada je budak ni. Haa... u all ada ke baju anting-anting, macam kat bawah ni?


p/s Rindu la plak nak dgr suara nyaring dia tu right now sbb Hafiy dah ada kat Masjid Tanah pon ikut my mum & my sister. Dah tak sabar2 nak balik kg Nekyang nya sampai we all plak yg kena tinggal. Ingat ok gak la Haziq tinggal follow we all balik kg esok, tp mlm ni dia request nak teman atuk dia yg tinggal sorang2 kat rumah pulak. Sunyi je rasa x boleh membebel kan diorg ... hihi.. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...