Monday, July 19, 2010

I'm not children, I'm a student


Hari tu masa tgh breakfast before going off to school, Hafiy sibuk la cari ubat sakit tekak nak makan kerana kononnya dia kata tekak dia sakit, abang pon sama jugak la. But I syak, it's something else... 2-3 days before that I ada bagi dia ubat sakit tekak yg macam gula Polo warna hijau tu & that's when he n abang found out ubat sakit ni best, not that bad coz rasa macam gula2.. Terus la lepas tu bebila sakit tekak je, sibok la nak makan ubat hisap tu kononnya it really help. So that day ...when Hafiy was about to take the one above, hubby said it's not suitable for children & it's for adult. Plus it taste different dr ubat yg sebelum ni, dorang mesti x suka nanti. Dia macam tak percaya je, terus belek kotak ubat tu & bagitahu abg dia ... Betul la bang ... dia cakap Keep out of reach of children. Abang pulak jawab... Abang not children dik, I'm a student ... kan mummy  Hahaha... x boleh tahan, i pandang my husband & terus terburai ketawa kami dan kami explain kat both of them pasal children & student...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...