Friday, July 9, 2010

Jus Tembikai Soda


Ni pulak jus penghilang dahaga utk berbuka hari tu. Actually teringat kat Orange-Lychee punch tapi orange juice pon xde nak buat cemana. Yang ada buah tembikai jer. Saja cuba letak aiskrim soda nak bagi ada punch! Nasib baik sedap. Cara I, 1 bhgn aiskrim soda + 3 bhgn jus tembikai.

No comments:

Post a Comment

Bubur Candil juadah buat tetamu di hari raya

Raya baru baru ni my aunty tetiba kata rasa nak makan bubur ni, maka lepas settle masak lunch terus la gentel tepung buat bubur. Ada tet...