Monday, July 12, 2010

Syoknya makan durian...



Hari Jumaat baru ni otw nak balik rumah hafiy called bagitahu kat rumah mak dah ada durian. Apa lagi, x jadi la I nak balik umah terus, instead melencong ke rumah mak I. Tak lama lepas tu makcik I anak beranak sampai. Maka sessi makan durian kami bermula la selepas maghrib ^_^. Alhamdulillah, rezeki hari jumaat.


Tukang kopek durian yg sambil tu merasa setiap satu ulas dr durian2 yg dikopeknya. Last2 x jadi nak makan pulut durian dgn santan gara2 dah kembang pipi kekenyangan makan durian masa mengopeknya.


Tempoyak in the making...


dan... pulut bersama kuah durian ... mmm... yummy!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...