Syoknya makan durian...



Hari Jumaat baru ni otw nak balik rumah hafiy called bagitahu kat rumah mak dah ada durian. Apa lagi, x jadi la I nak balik umah terus, instead melencong ke rumah mak I. Tak lama lepas tu makcik I anak beranak sampai. Maka sessi makan durian kami bermula la selepas maghrib ^_^. Alhamdulillah, rezeki hari jumaat.


Tukang kopek durian yg sambil tu merasa setiap satu ulas dr durian2 yg dikopeknya. Last2 x jadi nak makan pulut durian dgn santan gara2 dah kembang pipi kekenyangan makan durian masa mengopeknya.


Tempoyak in the making...


dan... pulut bersama kuah durian ... mmm... yummy!

Comments

Popular Posts