Friday, January 21, 2011

Aktiviti anak-anak : Cuti sekolah Dec 2010

Cuti sekolah yang lepas we all x bercuti kemana-mana pon sbb I bz dgn kerja, nak cuti panjang pon bos x bagi. Nasib baik my hubby kena habiskan cuti tahunannya ... dapat la melayan budak2 ni beriadah di sekitar bandaraya KL ni. Suka la dorang dapat ber-bowling sakan ...


Yang ni pulak, hobi baru dorang sekarang ... memang tengah asyik, sampaikan I bawa pergi tesco, my anakanda berdua ni berkasut roda dalam tu tau... isk... semua orang dok pandang, budak Tesco yg berkasut roda tu nampak terus meluncur sebelah anak2 I. Sekali my anakanda yang kecik itu terjatuh daa... aduss...  tersengih2 cam kerang busuk la dia, malu ;) Tapi budak2... xde istilah serik kan... ke mana2 masih kemaruk nak berkaki roda lagi tu...


Err... kalau ada sesapa yg terserempak dengan 2 org budak berkasut roda kat Tesco Ampang, anakanda2 saya la tu .. hihi

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...