Monday, February 14, 2011

♥ 11 tahun bersama ... Isteri atau Is Three?


6 Feb 2011 ... ahad yg lepas, genap 11 tahun usia perkahwinan I. Sama date dgn birthday Mas Duniaku &  husband Izah Muffin Lover. Alhamdulillah ... hopefully ikatan ni sentiasa di bawah redha & rahmatNya. Sampul atas tu, a present from Haziq ... the week before kami balik Kelantan ... takut lupa katanya. .. hehe.. I actually plan nak bake Red Velvet Cake for the day, tapi since encik suami changed his mind >> balik ke KL hari Sabtu minggu tu, tak larat la pulak. So, we all cuma pergi lunch kat luar je la on that special day.


Tu ler isi dlm sampul yg Haziq bagi ... dia suruh buat belanja. hihi ... alahai .. tak sampai hati, puas pujuk suh ambil balik x mahu pulak dia.

Oh ye ... bercerita pasal Haziq ni teringat lak cite hubby pasal lawak Haziq masa dorang (hubby n the kids) borak dlm keta semlm. I tak ikut masa tu. Ntah apa mulanya .. si Hafiy bagitau Haziq .. dad dia ni selalu kelentong dorang, x leh caya... hari tu dah tipu mummy, kata nak gi dating ... pastu bila dia ikut, xde pon girlfriend nya. Haziq pon ckp... tak pe la dik, lelaki boleh kahwin 3. My hubby pon ckp, bukan 3, 4 la. Haziq pon bagitau la kenapa dia kata 3 jer .. betul dad, sebab lelaki ada isteri (isThree), Is One, Is Two, Is Three ... baru bunyi cam isteri. Three tu kan 3.. kawin 3 baru la dpt isteri.. Hafiy pon excitedly ckp, owh... camtu Hafiy nak isThree la. ( isk... ada2 je la budak2 ni. ada hati rupanya nak berbini 3 anakku ... harapnya x la..kan, pandai ke nak uruskan nnt ... I dengar pon dah kecut weh)


5 comments:

  1. happy anniversary buat kak ain dan hubby...
    moga bahagia selamanya dan sentiasa diberkati dan dirahmati Allah sentiasa...
    senang nk ingat tu sama tarikh ngan birthday mas...

    ReplyDelete
  2. happy anniversary buat ain.. apsal baru letak n3, dah nak masuk seminggu dah ni.. hehe.. smoga jodoh berkekalan bahagia hingga ke akhir hayat ya..

    ha... dah dpt tengok muka :) chumel gitu :) kalau k.nor pun tak sampai hati nak amik duit bila anak2 bg hadiah gitu.. sebak jer rasa kan ain :)

    ReplyDelete
  3. kihkih pandai je anak2 u buat lawak :D
    and terharu tengok isi dlm sampul yg haziq bg tu
    btw, happy anniversary and semioga dimurahkan rezeki sentiasa

    ReplyDelete
  4. happy annivesary ain..... mudah2an aman bahgia hingga akhir hayat.. sonok dapat duitttt! anak bagi tuhhh..kalau kiter nanges dah tuh! hihihi

    ReplyDelete
  5. mas, zarin, hana: tq n aminn.. mmg terharu bila haziq bg tu, dah sebak rasa dada ni

    k.nor: amin ... tq. mana ada sorok2 muka ... dr dulu ada tayang .. akak je x perasan kot .. hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...