Monday, April 4, 2011

Alia's Engagement ♥♥


Selamat bertunang buat cousin ku Wan Azmilia (Alia) dan pasangannya Khairul Azmi. Majlis pd hari Sabtu, 2hb April 2011. Insya allah wedding nya, tahun depan >> hujung bulan Jan 2012. 


Pelamin tempat sarung cincin ;)


 Hantaran daripada pihak perempuan. Sebelah lelaki lupa lak nak snap.


Menu on that day ... nasi kerabu, sedaaapppp!! Untuk yg x makan nasi kerabu, ada pilihan nasi putih, lauk telur itik masak cilipadi dgn pucuk ubi dan sambal tumis udang.


Budak-budak yang excited dan confuse makna bertunang dan kahwin. Ada ka anak I yg suara high pitch tu ingat majlis tunang ni ada "sah ke, x sah?" Abangnya pulak tanya .. kena ada berapa org saksi mummy? ^_^


Dak kecik Nur Izwani, kalau dgn lelaki sukaaa... haha kecik-kecik lagi dah pandai nak mengurat. Anak I sibuk nak bergambar dgn dia .. letih dorang mengejar dia yg tak reti duk diam. Next in queue .. yg pegang Izwani tu kot. Tak gitu Kak Long? Cer citer, cer citer ... hehe ... >_<

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...