Tuesday, March 29, 2011

Eli & Jone ... Sah??


Macam lama lak x lalu sini ... haha... tanda-tanda bz days bakal bermula la ni .. huhu .. Belek-belek pics, tingat lak pasal wedding mek Eli & Jone kat KB masa CNY hari tu. Majlis akad nikahnya berlangsung di Masjid Telipot jam 10am, 3 Feb 2011. Takut lewat lak bersiap & mengelak kan kami jadi tarzan terjerit-jerit pagi-pagi .. hubby & I decided just the 2 of us je pergi, biar anak2 nyamuk 2 org tu tidur jer kat rumah. 


Alhamdulillah ... dgn sekali lafaz, Eli @ Wan Rahmatul Amali selamat diijabkabulkan dengan  Hasmizol ,  kali ni gabungan Perlis - Kelantan okay ;)

 
I pulak rasa sebak masa tengok Eli nangis ni, nearly nak tangkap leleh gak, nasib baik sedar diri ... haha ... maklum la pernah melalui ..

Lepas selesai akad nikah selesai ... terus we all bergegas balik nak ambil budak 2 org tu. My hubby pon kejutkan diorg & Hafiy yg terjaga dulu. Dalam pisat-pisat bangun tu, tengok we all dah bersiap, the 1st ayat yg keluar dr mulut dia .. "Sah dad?" ...


haha ... sabar je la ini budak .. macam faham sangattt ..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...