Friday, April 1, 2011

Kutu Baboon yang sedap ??? Owh nooo ... ada berani?


Biasa makan x? Kuih ni sedap ... this one perasa pandan lagi .. sedap sampai xdan kasi amik gambar dah habis. I beli kat bawah jambatan dekat-dekat traffic light Kg Pandan. Tapi itu budak kecik, ada ka patut dia panggil Kutu Baboon ... haiyaa... letih dah membetulkan, Putu Bambu la dik, Putu Bambu. Tapi lain kali bila dia nampak kuih ni, asyik tersyasyul... Kutu Baboon gak disebutnya .. Cemana rupa kutu baboon tu agaknya ye? >_<

5 comments:

  1. Salam Ain, putu bambu pun dah ada yg dipktkan? Macam tu kalau teringin nak mkn senang beli aje...


    http://treatntrick.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. dear i suke putu piring dr 'kutu baboon' ni hehehehe

    ReplyDelete
  3. tak pernah dengar tapi skang ni dah dengar boleh lah akak gi cuba.

    ReplyDelete
  4. wow tak tau lah pulak ada packaging cam ni i selalu beli pasar malam ja and i love putu piring heeheh

    ReplyDelete
  5. Palatable:
    kak.. a'a, dia paket .. tp jual fresh, bukan frozen.

    Chik Mi:
    xmo geng .. u gi jauh2.. cari geng putu piring lah! haha

    anymz:
    kak... haha.. agak2 boleh jumpa ke?

    ermayum:
    dia letak je lam paket camni, tapi jual fresh, bukan frozen dear. me, both i like .. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...