Thursday, August 9, 2012

Vermicelli Lemak Pedas



Dah tak tau nak masak apa sahur. Kalau Hafiy, nasi goreng je yang dia minta hari-hari. Senang katanya, 2 in 1, sambil pejam mata pon boleh makan. Teringat dlm fridge ada lagi vermicelli yg masih berbaki, terus teringat resepi CMG ni. Licin sekuali, sampai x cukup pulak. Untuk resepinya boleh refer sini.

**
Actually I memang lebih suka vermicelli compared to spaghetti sebab ketebalannya yg sederhana tu, in between bihun dgn spaghetti. So, stok vermicelli ni mmg banyak kat rumah ... even kalau buat bolognese pon kdg-kdg guna vermicelli je.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...