Saturday, November 9, 2013

Salted Egg Prawn


Menu seminggu lepas. Sedap sangattt kata anak2 I. Sometimes simple ingredients can make magic to your dish, xperlu bahan-bahan yg mahal dan bersusah-susah sangat pun. Contohnya, lauk ni lah. Resepi refer sini ye >> Ketam Telur Masin. Memang puas makan udang dgn resepi yg ringkas macam ni.

Tetiba rajin sgt I ni mengupdate blog kan. Haha ...  alhamdulillah, just gain my vitamin R selepas balik bercuti ni ... mulut rasa nak pot pet aje ...



No comments:

Post a Comment

Bubur Candil juadah buat tetamu di hari raya

Raya baru baru ni my aunty tetiba kata rasa nak makan bubur ni, maka lepas settle masak lunch terus la gentel tepung buat bubur. Ada tet...