Thursday, December 12, 2013

Victoria Sandwich Cake



 Bila transfer semua gambar from SD card baru perasan I terlupa nak blog about this cake. Frust pulak sebab x keep the recipe and I totally cannot recall I copy dr. mana. I only made it once and that was ... whew, like 2 years back. Nov 2011, ok ;)


Selepas tu i dah x terfollow dah all the new recipes - tried and tested by food bloggers out there as I was busy with the new biz I started. Baking and cooking new recipes jangan harap lah ... Sedih juga, but I really cant cope masa tu. Tgh excited sgt nak jadi business woman ... kena la prioritize ikut kemampuan.


Kek ni pun sedap ni, lagi teruk xingat kek apa. I guess, ni Kek Sponge Pandan. Nampak tekstur dia macam gebu dan ringan jer tu. Resepi jangan tanya ya ... stresssss ... huhu ..


No comments:

Post a Comment

Bubur Candil juadah buat tetamu di hari raya

Raya baru baru ni my aunty tetiba kata rasa nak makan bubur ni, maka lepas settle masak lunch terus la gentel tepung buat bubur. Ada tet...